|
| |
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nastassie nowicjusz

|
Wysłany: Pon Sie 27, 2007 4:31 pm Temat postu: Zainstalowany kabel usb, ale telefon nie wykryty |
|
|
Podlaczylam kabel do sek300i, kabel zostal wykryty, zainstalowany. Sciagnelam sterowniki do se, zainstalowalam, podlaczylam telefon... i nic. Komputer nie wykrywa telefonu. Co sie dzieje? |
|
Powrót do góry |
|
 |
arash znawiec

|
Wysłany: Czw Sty 17, 2008 9:32 am Temat postu: |
|
|
mam ten sam problem. słyszę dźwięk ten sam gdy wkładam mp3 do usb, ale komputer nie wykrywa telefonu. ;( pomoze nam ktoś ??? |
|
Powrót do góry |
|
 |
taal Site Admin

|
Wysłany: Pią Sty 18, 2008 10:40 am Temat postu: |
|
|
Wygląda że windows sam zainstalował sobie złe sterowniki, poproście o pomoc kogoś kto kuma bazę i jest na miejscu, ewentualnie prześledzcie podobne wątki na forum, jest ich kilka. Problem może też leżeć w tym że kabel nie jest przeznaczony do tego telefonu, w złych ustawieniach oprogramowania etc. Na początek sprobował bym krok po kroku instrukcji instalacji, przy wpięciu kabla w inny port usb.
TL |
|
Powrót do góry |
|
 |
Milten użytkownik

|
Wysłany: Pon Sty 19, 2009 7:25 pm Temat postu: |
|
|
ja mam to samo tylko ze sprawdzalem na laptopie i komputerach u kolegow to mają to samo a u kuzyna pisalo ze niema USB-Urat Tx Line.
Jak rozwiązac porblem gdyż oprogramowanie ze ztronu producenta nic nie pomaga |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|