|
| |
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Nyth użytkownik

|
Wysłany: Wto Kwi 22, 2008 5:24 pm Temat postu: Obrazy do Nokii 6070 |
|
|
Witam. W moim serwisie pewnej sieci GSM zakupiłem kabelek CA-42. Początkowo miałem dość spore problemy z podłączniem go do komputera, jednak po zastosowaniu się do instrukcji w prezetnacji w dziale pomoc (zalecam, to działa!) wszystko poszło gładko i nawet nie wyskakiwało mi mistyczne "Akcesorium niekompatybilne". Jest jedno małe Ale...
W PC Suite z płytki dołączonej do kabla wyskakuje mi "Operacja nie jest obłsugiwana przez telefon", a przecież głownie po to potrzebowałem USB.
Dodam, ze instalowałem sterowniki ze strony (Windows XP) - niestety, nadal żadnej zmiany
Prosiłbym o szybką pomoc. |
|
Powrót do góry |
|
 |
taal Site Admin

|
Wysłany: Sro Kwi 23, 2008 11:54 am Temat postu: |
|
|
To nie tyle problem kabla, co telefonu. Pewnie wgrany w telefon soft ogranicza pewne funkcje. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Nyth użytkownik

|
Wysłany: Sro Kwi 23, 2008 12:49 pm Temat postu: |
|
|
Czyli rozumiem, że zgłoszenie się do punktu i wgranie nowego softu powinno załatwić sprawę ?... |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|