Forum  Strona Główna


 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy  AlbumAlbum   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Problem z USB mam Benq siemens el71

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Strona Główna -> Problemy, pytania
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
chudy171
nowicjusz
nowicjusz


Dołączył: 06 Sie 2007
Posty: 1

PostWysłany: Pon Sie 06, 2007 8:13 pm    Temat postu: Problem z USB mam Benq siemens el71 Odpowiedz z cytatem

Siemka mam problem jak podłączam kabel do portu w kompie potem do telefonu wyskakuje informacja ze windows niemoze rozpoznac podlaczonego urzadzenia co z tym jest????


Piszcie na gg konkretne rozwiazania lub jezeli ma ktos pomysł albo chce sie dowiedziec czegos wiecej. moje GG 9612091

Mam kabel DCA-140 wogóle go w sterach niema na stronie
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
daniel19991
znawiec
znawiec


Dołączył: 17 Paź 2007
Posty: 3

PostWysłany: Sro Paź 17, 2007 9:35 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Siemka tez mam Benq Siemens EL71 i mam problemy z kablem USB .... w ogole moj komputer go nie wykrywa pomurzcie!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
taal
Site Admin
Site Admin


Dołączył: 26 Maj 2006
Posty: 252

PostWysłany: Czw Paź 18, 2007 6:20 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

pomurzecie - pomurzemy ! A poważnie sprawdź czy masz aktywne porty USB, czy wpinając kabel masz wpięty włączony telefon.

pozdrawiam,
TL
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
daniel19991
znawiec
znawiec


Dołączył: 17 Paź 2007
Posty: 3

PostWysłany: Pią Paź 19, 2007 8:47 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mam wpiety i jak wpinam komorke do kabla to jakis inny odglos jest niz normalnie , ale jak wyciagam to jest dobry glos ;/ sciaglem Mobile Phone Manager lecz i ten program nie wykrywa kabla
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
mrutyna
wymiatacz
wymiatacz


Dołączył: 29 Maj 2006
Posty: 70
Skąd: Kraków

PostWysłany: Sro Lis 07, 2007 2:15 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

odinstaluj wszystko jeszcze raz i zainstaluj ponownie wg. instrukcji. Powinno pomóc a jak sie nie uda to zainstaluj siemens data source czy jakoś tak Razz
_________________
projektowanie stron internetowych
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Numer GG Tlen
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Strona Główna -> Problemy, pytania Wszystkie czasy w strefie GMT
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
design by Tomasz Lubas, all rights reserved